TASTE

REVIMAL..GLOBAL..TASTE!!!! Super.//χαρακτηριστικά πιάτα της πορτογαλικής κουζίνας

Bacalhau (παστός μπακαλιάρος)Ο μπακαλιάρος αποτελεί μια σταθερά στην πορτογαλική κουζίνα, τόσο μάλιστα, που λέγεται ότι υπάρχει μία διαφορετική συνταγή για μπακαλιάρο για κάθε μέρα του χρόνου. Ο παστός μπακαλιάρος (κι όχι ο φρέσκος) προτιμάται στην Πορτογαλία. Το αλάτισμα αποτελούσε τον παραδοσιακό τρόπο για να διατηρηθούν τα τρόφιμα για πολύ καιρό. Ο μπακαλιάρος είναι ένα εύκολο ψάρι, ταιριάζει με πολλές γεύσεις, μαγειρεύεται με πολλούς τρόπους και είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο πορτογαλικό πρωτοχρονιάτικο τραπέζι.
REVIMAL..GLOBAL..TASTE!!!! Super.//χαρακτηριστικά πιάτα της πορτογαλικής κουζίνας

About labros giotis

Από το Blogger.