.ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΧΑΟΣ ...Η ΥΓΕΙΑ..ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΥΣΩΝΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ!!!!!

ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ: Οι Έλληνες κινδυνεύουν, οι τουρίστες φεύγουν και τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ μένουν!
«Η πρόταση της κυβέρνησης δεν λύνει το πρόβλημα. Πιστεύουμε ότι η τροπολογία που κατεβάζει η κυβέρνηση θα έχει απολύσεις .Συνεχίζουμε μέχρι την Πέμπτη για να περάσει η πρόταση μας», είπε μεταξύ άλλων  ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Ν.Τράκας, σχολιάζοντας τις εξελίξεις. Ο ίδιος είπε μάλιστα πως θα αυξηθεί το προσωπικό ασφαλείας, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που πλήττουν τη χώρα, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα στη δημόσια υγεία.
ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ..Η ΒΟΥΛΗ..
ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ

Στο μεταξύ, δεκτή κατά πλειοψηφία έγινε από την Ολομέλεια η τροπολογία του υπουργείου Εσωτερικών για τους συμβασιούχους στην αποκομιδή απορριμμάτων που είχε κατατεθεί στο αθλητικό νομοσχέδιο. Υπέρ της τροπολογίας τάχθηκαν ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ ενώ την καταψήφισαν ΝΔ, Δημοκρατική Συμπαράταξη, ΚΚΕ και Ποτάμι. Η Χρυσή Αυγή και η Ένωση Κεντρώων δήλωσαν «παρών».

Για απολύτως φωτογραφική τροπολογία που αφορά την πελατειακή τακτοποίηση, όπως είπε, συγκεκριμένων ανθρώπων, έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Μάκης Βορίδης. Ο ίδιος προέβλεψε, ότι και η νέα τροπολογία θα δημιουργήσει εμπλοκή και ότι το Ελεγκτικό Συνέδριο δεν θα είναι θετικό, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «κλείνει το μάτι» για μια ακόμα φορά στους συμβασιούχους στην καθαριότητα, για να ικανοποιήσει μικροκομματικά συμφέροντα.

Για κοροϊδία τόσο των συμβασιούχων στη καθαριότητα όσο και του ελληνικού λαού, έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Χρήστος Κατσώτης.

Για ρουσφετολογικές πελατειακές λογικές που είναι ίδιες με των προηγούμενων, έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός.

Έντονα επικριτική, τόσο για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο θέμα των συμβασιούχων, όσο και στην αυταρχική λογική, όπως είπε, με την οποία νομοθετεί, ήταν και η εκπρόσωπος της Ένωσης Κεντρώων, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης, τόνισε ότι δεν είναι δυνατόν ο κ. Σκουρλέτης να φέρνει στη Βουλή νόμους αντισυνταγματικούς.
ΣΑΝΟΥΤΟΣ

About Unknown

Από το Blogger.