ΕΛΛΑΔΑ

Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ..ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!!

ΓΙΑΤΙ....ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ>>>>>
ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ....ΚΑΙ ΚΑΥΣΩΝΑΣ.!!!!!!..χάος με τα σκουπίδια σε ολόκληρη τη χώρα, καθώς η ΠΟΕ-ΟΤΑ απέρριψε ομόφωνα την πρόταση του υπουργείου Εσωτερικών σχετικά με την νομοθετική ρύθμιση που προωθεί η κυβέρνηση για τους συμβασιούχους, ενώ λίγο νωρίτερα η ΠΟΠ-ΟΤΑ είχε αποφασίσει να προχωρήσει στην αναστολή της αποχής, λαμβάνοντας υπόψιν τις δεσμεύσεις του Πάνου Σκουρλέτη.
Προς το παρόν παραμένει δεδομένη η αφόρητη κατάσταση που έχουν δημιουργήσει οι τόνοι σκουπιδιών που έχουν συσσωρευτεί στους δρόμους των αστικών κέντρων και των τουριστικών περιοχών, σε συνδυασμό και με τις υψηλές θερμοκρασίες.
Η απόφαση για τη συνέχιση των κινητοποιήσεων τουλάχιστον ως την ερχόμενη Πέμπτη, ήταν ομόφωνη στη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ που έγινε το πρωί της Κυριακής, καθώς οι εργαζόμενοι εκτιμούν ότι η νομοθετική ρύθμιση που τους παρουσίασε το Σάββατο ο Πάνος Σκουρλέτης, δεν καλύπτει τους συμβασιούχους. Οι εργαζόμενοι επιμένουν στη μονιμοποίησή τους, ζητώντας παράλληλα από την κυβέρνηση να μην προχωρήσει στην κατάθεση της επίμαχης νομοθετικής ρύθμισης τη Δευτέρα, όπως είναι προγραμματισμένο, σημειώνοντας πως πρόκειται να καταθέσουν τη δική τους πρόταση εκείνη την ημέρα.
«Πρέπει άμεσα να καθαρίσουν οι πόλεις μας από τα σκουπίδια.

Η Κυβέρνηση οφείλει να δώσει γρήγορα λύση στο πρόβλημα που η ίδια δημιούργησε με τις υποσχέσεις της για μονιμοποίηση των συμβασιούχων.

Οι υποσχέσεις αυτές είναι που έσπειραν ανέμους και σήμερα οι τοπικές κοινωνίες θερίζουν θύελλες ζώντας σε τριτοκοσμικές συνθήκες με τους τόνους των σκουπιδιών να είναι συγκεντρωμένοι στις γειτονιές όλων των πόλεων.

Με τον ερασιτεχνικό τρόπο που χειρίζονται το θέμα συμβάλλουν, ηθελημένα ή μη, στην είσοδο ιδιωτών στην αποκομιδή των απορριμμάτων στους δήμους. Εμείς θα αντισταθούμε σε τέτοιες πρακτικές.

Περιμένουμε αύριο από τη κυβέρνηση να δώσει μια λύση που θα διασφαλίζει τις θέσεις εργασίας των συμβασιούχων με συμβάσεις αορίστου χρόνου και ταυτόχρονα θα συμβάλει προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα η αποκομιδή των απορριμμάτων από τις πόλεις μας.

Δεν μας αξίζει αυτή η ποιότητα ζωής.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ στην αυριανή του έκτακτη συνεδρίαση θα αποφασίσει υπεύθυνα για τη στάση που θα κρατήσουν οι δήμοι.

Για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί δεν ευθύνονται ούτε οι δήμαρχοι, ούτε οι εργαζόμενοι στους δήμους. Την ευθύνη φέρουν εκείνοι που υποσχέθηκαν «λαγούς με πετραχήλια».

ΣΑΝΟΥΤΟΣ

About Unknown

Από το Blogger.