ΣΕΧ..Η..???

ΤΑ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ..!!!!!

ΑΛΦΑΒΗΤΑ...ΟΣΑ ΑΞΙΖΟΥΝ...!!!!!!!!
Α όπως Αυνανισμός
"Ο αυνανισμός κατά μόνας δεν χωράει στη ζωή ενός ζευγαριού. Ποτέ. Είναι κουτό να έχεις μια σχέση και να αυνανίζεσαι μόνος σου. Γιατί να αυνανιστείς μόνος ακόμη κι αν δεν είναι κοντά η φίλη σου και δεν μπορείτε να κάνετε σεξ; Κάνεις κάτι που δεν υπάρχει για αυτήν, 'πηγαίνεις' κάπου που αυτή δεν είναι. Τι νόημα έχει αυτό; Το ίντερνετ είναι ένας τρόπος ζωής που σε εθίζει σε μια λογική παραίτησης και κρυψίματος. Ποια είναι η αλήθεια μου; Το πουλί μου και η οθόνη; Και αν χαλάσει το ίντερνετ, τι θα κάνω; Θα πάρω χάπια;".
Β όπως Βαριέμαι να κάνω σεξ
"Είναι αλήθεια ότι σε ολοένα και περισσότερα ζευγάρια παρατηρείται ότι οι γυναίκες έχουν μεγαλύτερη όρεξη για σεξ απ' όση οι άντρες. Ο άνδρας σήμερα έχει μαλθακοποιηθεί. Δεν διεκδικεί, είναι φοβικός, πέφτει στην εγωπάθεια του 'πόσες γκόμενες με θέλουν' και δεν κάνει τίποτα. Έχει απομυθοποιήσει τον εαυτό του και δεν αισθάνεται πια άντρας. Αν φωτογραφίσεις το σημερινό 30άρη των αστικών πόλεων, θα δεις από πίσω μια μάνα που τον έχει ευνουχίσει με την υπερπροσφορά. Τα αγόρια που μεγαλώνουν σε χωριά, δηλαδή σε πιο primitive καταστάσεις, είναι σκληραγωγημένα. Ο 30άρης της πόλης δε μάχεται σήμερα, είναι φυγόπονος, προτιμάει το βόλεμα. Φοβάται ότι θα εμπλακεί σε λάθος αν διεκδικήσει. Η κοινωνία του κρατάει το σκήπτρο του δυνατού, ενώ αυτός γράφει πάνω του 'είμαι αδύναμος'".
Γ όπως Γκόμενα όπως 'εξωσυζυγική σχέση'
"Δεν εκλείπει το φαινόμενο του να έχει γκόμενα ένα παντρεμένος. Ο λόγος που δεν τα παρατάει όλα για να πάει με την γκόμενα είναι η δειλία του. Του άντρα του αρέσει το βόλεμα. Είναι υπόγειος. Κρύβεται γιατί έχει μάθει να κρύβεται για να μην τιμωρείται. Γι' αυτό και πιάνεται στα πράσα, ανακαλύπτεται. Μεταξύ δύο άπιστων συζύγων, αυτός που θα πιαστεί το 95% των φορών είναι ο άντρας. Για να πιαστεί η γυναίκα, θα έχει προδοθεί από μόνη της. Το περίεργο είναι ότι όταν ο άντρας μάθει ότι η γυναίκα του τον απατάει, δεν θα της ζητήσει διαζύγιο.
Ο άντρας είναι αδύναμος να φύγει από το γάμο γιατί έχει βουλιάξει μες στη συζυγική του καθημερινότητα. Απέξω, προσπαθεί να παίξει τον γκόμενο. Η γυναίκα δεν απιστεί εύκολα. Για να το κάνει πρέπει να έχει πρόβλημα με τον άντρα της. Η γυναίκα δεν θα προδώσει εύκολα τον άνθρωπο που αγαπάει. Όπως και να 'χει, το κέρατο είναι ένα ανοιχτό τραύμα μέσα μας. Συχνά μπορεί να σκεφτείς ότι εσύ φταις που σε απάτησε ο σύντροφός σου και να πέσεις σε μια καταθλιπτική διάθεση. Άλλες έρευνες δείχνουν ότι η απιστία είναι θεραπευτική, γιατί σε βοηθάει να ξυπνήσεις και να δεις ότι η γυναίκα σου είναι γκόμενα. Πάντα το παιχνίδι της ζήλιας στο σεξ είναι ένα καλό και νόστιμο προϊόν".
Δ όπως Δυαδικό σεξ
"Νομίζω το πιο έντονο σεξ είναι το δυαδικό σεξ γιατί ζω τι μου κάνεις και ζεις τι σου κάνω. Το δυαδικό σεξ είναι το ισόρροπο μιας πραγματικά δυναμικής σχέσης. Στο τρίο κάποιος θα κυριαρχήσει. Αν κάνεις σεξ με δύο γυναίκες ταυτόχρονα, κάποια θα σου αρέσει πιο πολύ, κι αυτό είναι το σημείο μηδέν της σχέσης. Πολλές γυναίκες κάνουν δώρο γενεθλίων στον άντρα τους μια ακόμη γυναίκα, συνήθως πληρωμένη. Αν διανοηθείς να τελειώσεις με την άλλη κοπέλα, η γυναίκα σου θα συννεφιάσει γιατί στην έφερε για να παίξεις, όχι για να τη θες περισσότερο. Αυτό σηματοδοτεί την εξουσία της δυαδικότητας. Κατά τ' άλλα, το σεξ είναι ελεύθερο να γίνει όπως θέλει. Ποιος μπορεί να κρίνει; Αν γνωρίσεις δύο άτομα σε ένα μπαρ και αποφασίσετε ότι θέλετε να κάνετε σεξ όλοι μαζί, μπορεί να βγει κάτι πάρα πολύ ωραίο. Ο καθένας διαχειρίζεται όπως θέλει το σώμα και το μυαλό του".

About Unknown

Από το Blogger.