ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.Ο ΚΟΣΜΟΣ

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΛΗ..ΤΟΥΡΚΙΑ!!!

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΗΜΕΡΑ...Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΝΑ ΠΟΔΙΑ..
Κατέρρευσε ο Ερντογάν μέσα στο τζαμί σε τζαμί της γειτονικής χώρας όταν κατά τη διάρκεια των πρωινών προσευχών ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατέρρευσε στο έδαφος

Αμέσως σωματοφύλακες περικύκλωσαν τον Ερντογάν προσπαθώντας να τον συνεφέρουν ενώ γιατροί έσπευσαν στο σημείο.
«Στη συνέχεια, ο πρόεδρος μεταφέρθηκε με φορείο σε άλλο μέρος του τζαμιού ενώ η πρόσβαση στους δημοσιογράφους απαγορεύθηκε»


Μετά το πέρας της θρησκευτικής τελετής ο Ερντογάν δήλωσε ότι αισθάνεται καλύτερα στην υγεία του και θα συνέχιζε την ημέρα του όπως είχε προγραμματιστεί.
«Είχα ένα μικρό λιποθυμικό επεισόδιο καθώς έπεσε η πίεση μου λόγω του διαβήτη από τον οποίο πάσχω», δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος.

Ο τούρκος πρόεδρος διευκρίνισε πως το απόγευμα θα παραστεί σε τελετή που οργανώνει το κυβερνών κόμμα του για το τέλος του μήνα νηστείας του Ραμαζανιού.


ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ..ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΤΟΥ!Σε ένα νέο «παραλήρημα» κατηγοριών και ύβρεων εναντίον της Ελλάδας επιδόθηκε για ακόμη μία φορά ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, λίγες μόλις ώρες πριν από την προγραμματισμένη επίσημη επίσκεψη του Τούρκου πρωθυπουργού, Μπιναλί Γιλντιρίμ, στη χώρα μας.
Σε τηλεοπτική συνέντευξή του, ο «Σουλτάνος» έβαλε ξανά στο στόχαστρο την Ελλάδα, ισχυριζόμενος ότι υποθάλπει «τρομοκράτες», εννοώντας ανθρώπους που ενεπλάκησαν στο αποτυχημένο στρατιωτικό πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 2016 στη γειτονική χώρα.
Ο Τούρκος πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν, απέρριψε σήμερα ως “τρικ” μία αναφορά σχετικά με αμερικανική υπόσχεση για την επιστροφή των όπλων που έχουν δοθεί στους Κούρδους πολιτοφύλακες (YPG) που μάχονται στα βόρεια της Συρίας, μετά την ήττα του Ισλαμικού Κράτους.
“Αυτοί που σκέφτονται ότι μπορούν να ξεγελάσουν την Τουρκία, δηλώνοντας ότι θα πάρουν πίσω τα όπλα που έχουν δοθεί σε αυτή την τρομοκρατική οργάνωση, θα καταλάβουν ότι τελικά διαπράττουν ένα λάθος,” είπε ο Ερντογάν σε ομιλία του στην Κωνσταντινούπολη.
Ο ίδιος, τόνισε ότι η Άγκυρα θα αποδώσει ευθύνες σε όποια πλευρά έδωσε όπλα στο YPG εάν “μία σφαίρα βληθεί κατά της Τουρκίας.”
Η Άγκυρα θεωρεί το YPG ως προέκταση του εκτός νόμου Κουρδικού Εργατικού Κόμματος (PKK), το οποίο έχει εξεγερθεί κατά της Τουρκίας, στις νοτιοανατολικές περιοχές της χώρας από την δεκαετία του 1980.

ΣΑΝΟΥΤΟΣ

About Unknown

Από το Blogger.