ΣΕΧ

SEX... ΤΙ ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ????

ΕΝΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ..!!
Το γρήγορο ..σεξ είναι απελευθερωτικό και δίνει μεγίστη ικανοποίηση στον μικρότερο δυνατό χρόνο!
Αυτή είναι λοιπόν η απάντηση..γιατί οι γυναίκες γουστάρουν το γρήγορο και όρθιο σέξ!!!!
ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ...!!!
ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΨΗΤΟ!

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΩΙΣΤΡΙΑ..ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΗΔΟΝΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ..!Μην σκέφτεστε Βγάλτε από το μυαλό σας οτιδήποτε σας προκαλεί στρες, όπως το ότι έχετε παχύνει, είστε αξύριστη ή ότι το σπίτι είναι χάλια και θέλει συμμάζεμα. Το γρήγορο σεξ σημαίνει να αδράξετε τη στιγμή και να αφοσιωθείτε μόνο στο πάθος που βιώνετε. Αν για να κάνετε σεξ περιμένετε να έρθει η τέλεια στιγμή, που θα νιώθετε πανέμορφη, θα έχετε διάθεση και θα έχετε αγοράσει καινούργια εσώρουχα... ίσως χρειαστεί να περιμένετε καιρό.ΑΦΕΣΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΗ...ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ..!Δημιουργήστε μια φαντασίωση Αφιερώστε λίγο χρόνο για να δημιουργήσετε μία φαντασίωση ή να θυμηθείτε μία από τις αξέχαστες στιγμές που κάνατε σεξ στο παρελθόν. Θυμηθείτε ή δημιουργήστε με τη φαντασία σας ανατριχιαστικές λεπτομέρειες –κι αν σας λείπει η φαντασία διαβάστε κάτι που θα σας βοηθήσει.


Οι περισσότερες μαμάδες παραπονιούνται ότι δεν βρίσκουν ποτέ χρόνο να απολαύσουν με τον σύντροφό τους το σεξ. Η Michele Weiner Davis οικογενειακή σύμβουλος και συγγραφέας πολλών best sellers στο βιβλίο της The Sex-Starved Marriage: Boosting Your Marriage Libido: A Couple's Guide μας δίνει κάποιες ιδέες για να απολαύσουμε πραγματικά καλό σεξ είτε μας περισσεύουν 5 είτε 10 λεπτά!
Το ιδανικό σεξ έχει να κάνει με το κατά πόσο οι δύο σύντροφοι μπορούν να λειτουργήσουν ως ζευγάρι, να εστιάσουν στα συναισθήματά τους και να αφήσουν ελεύθερο τον εαυτό τους.
Κατά πόσο το γρήγορο σεξ μπορεί να µας τα προσφέρει αυτά; Κατά πολύ, μας επιβεβαιώνει η έρευνα !  

Καταρχήν αυτό που πρέπει να αντιληφθούμε είναι πως το πεντάλεπτο σεξ δεν είναι όπως μια κανονική σεξουαλική πράξη: Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί σ’ αυτήν τη σημαντική διαφορά, καθώς μία τέτοια παρεξήγηση είναι πιθανό να οδηγήσει σε αργοπορίες και καθυστερήσεις. Το γρήγορο σεξ σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να αντικαταστήσει την κανονική σεξουαλική επαφή. Ουσιαστικά θα πρέπει να αποτελεί μία σύνοψη του τι θα επακολουθήσει στο μέλλον (απόψε, αύριο ή σε τρία χρόνια, όταν δηλαδή θα βρείτε χρόνο), με άλλα λόγια, να είναι ένα ζωντανό trailer της ερωτικής ζωής του ζευγαριού.

Τα ευεργετικά αποτελέσματα του γρήγορου σεξ

Σε χαλαρώνει από το στρες 

Το σεξ ανέκαθεν αποτελούσε καλό αγχολυτικό, οπότε ακόμη κι αν κρατάει λίγο, μπορεί κανείς να χαλαρώσει μέσα σε λίγα λεπτά, όποτε και όπου νιώσει το άγχος να τον κυριεύει. 
Μειώνει το άγχους της επίδοσης στο σεξΤο γρήγορο σεξ επαναφέρει την χαμένη ηρεμία σε ένα μεγάλο αριθμό ανδρών, αλλά και γυναικών, καθώς πλέον δεν υπάρχει ο φόβος της μη ανταπόκρισης στις απαιτήσεις του εκάστοτε συντρόφου, δεδομένου ότι δεν έχει πια σημασία το «πόσο καλά», αλλά το «πόσο γρήγορα». Επιπλέον, το γρήγορο σεξ ανακουφίζει όσους πάσχουν από πρόωρη εκσπερμάτωση, αφού αυτό που κάποτε ήταν μεγάλο μειονέκτημα, αναβαθμίζεται πλέον σε προτέρημα. 
Αυξάνει τη σεξουαλική επιθυμία   
Η σεξουαλική επιθυμία είναι φυσιολογικό να μειώνεται με τον καιρό. Όμως, το γρήγορο σεξ καταφέρνει να μετατρέψει ένα νωχελικό σύντροφο σε γρήγορο! 
Αναβαθμίζει το σταθερό σεξ 
Το κλασσικό σεξ αποτελεί μια χρονοβόρα διαδικασία και δύσκολα μπορεί να μπει στο καθημερινό πρόγραμμα. Όμως κανείς δε μπορεί να ζήσει χωρίς αυτό, οπότε η ευελιξία που προσφέρει το γρήγορο σεξ λύνει τα χέρια των απανταχού εραστών.
ΣΑΝΟΥΤΟΣ....MULTI CHOICE!


About Unknown

Από το Blogger.