ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο ΜΑΚΡΟΝ ΕΙΝΑΙ GAY..???

ΣΟΚ...
Εμανουέλ Μακρόν
ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ...ΤΟΝ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.....!
ΕΣΩΣΤΡΕΦΗΣ...ΙΔΙΟΡΥΘΜΟΣ...ΚΑΙ ΤΣΙΓΚΟΥΝΗΣ...
ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΚΟΤΗΤΑ...ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΑΓΓΛΙΚΑ ..ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ...ΑΥΤΑ ..ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ..ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΝΗΣΙ...!!!!!!!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ...ΛΟΓΙΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ...ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ...ΣΚΗΝΕΣ..ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ....
Ο Εμμανυέλ Ζαν-Μισέλ Φρεντερίκ Μακρόν (Emmanuel Jean-Michel Frédéric Macron, 21 Δεκεμβρίου 1977) είναι Γάλλος πολιτικός, εκλεγμένος πρόεδρος της Γαλλίας με το κόμμα En Marche! («Εμπρός!»Γεννημένος στην Αμιέν, ο Εμμανυέλ Μακρόν είναι ο γιος της Φρανσουάζ (Νογκυές), μιας φυσικού, και του Ζαν-Μισέλ Μακρόν, καθηγητή νευρολογίας στο Πανεπιστήμιο της Πικαρδίας. Μεγαλωμένος σε μια μη-θρησκευτική οικογένεια, βαπτίστηκε καθολικός στην ηλικία των 12 ετών μετά από δική του απαίτηση.

Σπούδασε στο Λύκειο των Ιησουϊτών της Αμιένης προτού οι γονείς του τον στείλουν στο Λύκειο Χένρυ IV στο Παρίσι, όπου ολοκλήρωσε την δευτεροβάθμια εκπαίδευση και τις προπτυχιακές σπουδές. Οι γονείς του τον έστειλαν στο Παρίσι εξαιτίας του δεσμού που είχε συνάψει στο Λύκειο των Ιησουϊτών με την Μπριζίτ Οζιέρ, μια παντρεμένη καθηγήτρια με τρία παιδιά, η οποία αργότερα έγινε γυναίκα του. Σπούδασε φιλοσοφία στο Πανεπιστήμιο της Ναντέρ.

Ποια είναι η Μπριζίτ Τρονιέ;
Εν ολίγοις, είναι η 64χρονη γυναίκα του Εμανουέλ Μακρόν. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2007. Ήταν κάποτε καθηγήτρια γυμνασίου και είναι 25 χρόνια μεγαλύτερή του.

Γνωρίστηκαν στο γυμνάσιο;
Ναι. Ήταν η καθηγήτρια γαλλικών στο ιδιωτικό γυμνάσιο στην Αμιένς, στη βόρεια Γαλλία. Επίσης, ήταν υπεύθυνη στη θεατρική λέσχη του σχολείου, στην οποία ο Μακρόν ήταν ηθοποιός.

Όπως φαίνεται, ήταν αγάπη με την πρώτη ματιά – οι δυο τους είχαν μακρές συνομιλίες και η ίδια διάβασε τα γραπτά του εκτός σχολείου.

«Εκείνη την εποχή συνήθιζε να διαβάζει τα γραπτά του συνέχεια. Είχε αιχμαλωτιστεί από τις δεξιότητες γραφής του» δήλωσε ένας πρώην συμμαθητής στην εφημερίδα Le Parisien.

Όταν ο Μακρόν μετακόμισε στο Παρίσι σε ηλικία 18 ετών, αυτή έφυγε από την οικογένειά της και τον ακολούθησε.

Όπως είπε η ίδια στο περιοδικό Paris Match: «Σε ηλικία 17 ετών ο Εμανουέλ μου είπε, ‘Ότι κι αν κάνεις, εγώ θα σε παντρευτώ’».

Όσο για τη διαφορά ηλικίας – μια γαλλική μελέτη του περασμένου Σεπτεμβρίου, λέει πως είναι η νέα τάση πλέον οι γαλλίδες να βγαίνουν με νέους εραστές, έτσι ποιος νοιάζεται;

Στην πραγματικότητα, οι γονείς του Μακρόν ήταν αυτοί που νοιάζονταν. Ζήτησαν από την τότε 40χρονη Τρονιέ να μείνει μακριά από τον 16χρονο γιο τους, τουλάχιστον έως ότου να συμπληρώσει τα 18, σύμφωνα με νέα βιογραφία του υποψήφιου προέδρου.

ΣΑΝΟΥΤΟΣ

About Unknown

Από το Blogger.