ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΗ....

ΙΣΩΣ Η ΠΙΟ ΑΚΡΩΣ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ...ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ..
ΠΕΜΠΤΗ ΒΡΑΔΥ 25 ΜΑΙΟΥ ....ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ...ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ..ΜΥΘΟΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ...ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΡΑ.....
ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ..
ΓΕΝΝΗΜΑ ΘΡΕΜΑ ΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ ΚΑΜΠΟΥ...
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ....
.Γεννήθηκε το 1972.
Σπούδασε νομικά και ασκεί το επάγγελμα του δικηγόρου στη Λάρισα. Είναι Πρόεδρος του Ινστιτούτου Καταναλωτών (ΙΝΚΑ) Θεσσαλίας. Από αυτή τη θέση έχει αγωνιστεί να δοθούν οριστικές λύσεις για τα «κόκκινα» δάνεια, τονίζοντας πως οι πλειστηριασμοί κατοικιών πρέπει να αποφευχθούν και να προστατευτεί η πρώτη κατοικία.
Εκλέγεται πρώτη φορά βουλευτής Λαρίσης στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και επανεξελέγη στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους.
Προσχώρησε στους ΑνΕλ και  εκλέχθηκε βουλευτής Λαρίσης τον Ιανουάριο και τον Σεπτέμβριο του 2015. Έχει καταγραφεί η διαφωνία του σχετικά με τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015 σε σχέση με τους ΑνΕλ, καθώς είχε ζητήσει την ακύρωσή του αφού υπερψήφισε την πρόταση του υπουργικού συμβουλίου στη Βουλή..

Προγραμματισμένη  συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου του Κατάρ Ali Abdulatif Al Misnad και αμέσως μετά στο Al Jazeera για να συνομιλήσουμε με τον Γενικό Διευθυντή του καναλιού Dr Mostefa Souag και να δώσω συνέντευξη στο πρώτο αραβικό κανάλι δορυφορικής τηλεόρασης, που το στούντιό του βρίσκεται στην Ντόχα του Κατάρ.
Στο Υπουργείο Δήμων και Περιβάλλοντος του Κατάρ με τον Υπουργό Mohammed bin Abdullah Al-Rumeni και εν συνεχεία με τον Υφυπουργό Γεωργίας του Κατάρ Sheikh Faleh bin Nasser Al Thani


About Unknown

Από το Blogger.