ΜΟΔΑ

ΤΑ 7 ΘΑΝΑΣΙΜΑ ...


ΜΟΔΑ..
.ΓΡΑΦΕΙ...Eleftheria Ririca Filokosta
Τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα στο ντύσιμο..
. Οι αμαρτίες ειναι συνώνυμο των κακών πράξεων ή και σκέψεων για αυτό και ο κάθε άνθρωπος τις αποφεύγει όσο μπορεί. Οι γυναίκες λόγω της Εύας έχουν άρρηκτα συνδεθεί με τις αμαρτίες ωστόσο αν το καλο γούστο θεωρούταν η ενδέκατη εντολή μαζι με τις υπόλοιπες δέκα ορισμένες γυναίκες θα έπεφταν συχνά στα επτά αμαρτήματα της μόδας.

1. Άκομψο στυλ. Ντύσιμο όπως να 'ναι και ότι να 'ναί έχουμε δει ουκ ολίγες φορές. Πολλές ειναι οι γυναίκες που φορούν αυτό που τους αρέσει χωρίς αυτο να τις κολακεύει. Ξεχνούν πως για να δείχνουν κομψές δεν χρειάζεται να ντύνονται σύμφωνα με τα διαφορά Τρεντ της μόδας αλλα να ντύνονται σύμφωνα με το σώμα τους. Το ρούχο που θα επιλέξουν δεν πρέπει σε καμια περίπτωση να κρέμεται αλλα να πηγαίνει σύμφωνα με το κορμί και οταν αυτές θα χαμογελούν το ένδυμα θα χαμόγελα το ίδιο.
 2. Χρωματικοι συνδυασμοί κακογουστιάς. Τα χρώματα που θα επιλέξει να φορέσει η οποία γυναίκα είναι το Α και το Ω στο ντύσιμο. Ενας κακός συνδυασμός υποβιβάζει το πιο καλοραμένο και ακριβό ρούχο. Αυστηρώς ακατάλληλοι συνδυασμοί είναι το κόκκινο με το φούξια και το πράσινο με το κόκκινο (ο τελευταίος συνδιασμός εξαιρείται σε περίπτωση εορτών) ή επίσης ο συνδιασμός ριγέ με καρό ή πουά είναι καθαρό έγκλημα κατά της αισθητικής. Σε περίπτωση που κάποια έχει επιλέξει ενα μοτίβο το καλύτερο που θα μπορούσε να το συνδιάσει είναι η μονοχρωμία ανάλογα με τα υπόλοιπα χρώματα ή το κλασικό μαύρο που πάει με όλα.

3. Ugly Bra. Είναι η κλασική περίπτωση ριχτης ανάλαφρης μπλούζας που αφήνει ακάλυπτο τον ένα όμο και η τιραντα του σουτιέν κάνει την εμφάνιση της και ξαφνικά ο ρόλος της αλλάζει και αποτελεί μέρος του εξωτερικού συνόλου και θα συνδυαστεί με την τσάντα, τα παπούτσια ή το παντελόνι και το κραγιόν. Ένας τέτοιος συνδιασμός θα έπρεπε να μπεί στο λεξικό δίπλα από τη λέξη μπανάλ. Το σουτιέν αποτελεί εσώρουχο. Σε τέτοια περίπτωση μπλούζας η οποία κυρία θα έπρεπε είτε να αλλάξει τις τιράντες με τιράντες από σιλικόνη ή (καλύτερα) να επιλέξει σουτιέν άνευ τιράντων.

4. Εσωτερικά προβλήματα. Μιλώντας για το αμάρτημα του σουτιέν δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το αμάρτημα του εσώρουχου. Αν μια γυναίκα θέλει βάλει ένα εφαρμοστό φόρεμα ή παντελόνι πρώτα θα πρέπει να επιλέξει εσώρουχα στο χρώμα του δέρματος (αν κάνουμε λόγω για ανοιχτόχρωμο ρούχο - διαφορετικά το χρώμα δεν παίζει ρόλο αν είναι κάτι σκούρο) και χωρίς ραφές καθώς το να φαίνεται το κιλοτακι της δεν θα είναι και ότι καλύτερο για την ίδια διότι πιθανών να δεχθεί σχόλια σαν το θέαμα που θα προσφέρει... άκρως μη κολακευτικά.
5. Θηρευτές κοσμημάτων. Στη γυναίκα το κόσμημα πρέπει να υπάρχει στην καθημερινότητα της. Όμως πολλές είναι αυτές που ξεχνούν το αρχαίο ρητό "μέτρον άριστων" και δεν αρκούνται σε ενα απλο δαχτυλίδι με βραχιόλι αλλα θα βάλουν όλο το σετ δαχτυλίδι(α) - βραχιόλι(α) - κολιέ - σκουλαρίκια. Αυτή η υπερβολή όσο ίδια να είναι τα κοσμήματα δεν παύει να αποτελεί υπερβολή. Το καλύτερο θα ήταν να φορέσει μόνο σε ένα μέρος το κόσμημα της ώστε να φαίνεται κομψή και στυλάτη.
 6. Πειράζει που είμαι και μεγάλη φίρμα. (?) Φυσικά και δεν πειράζει καθώς αν κάποια γυναίκα μπορεί και φοράει διάσημες μάρκες ρούχων πράττει πολύ καλά αρκεί όταν φοράει μια μάρκα να μην φοράει και δεύτερη ή τρίτη γιατί είναι αισθητικά παράταιρο ειδικά όταν το λογότυπο αναγράφεται με τεράστια γράμματα. Γι αυτό σε αυτή την περίπτωση θα έπρεπε να ακολουθούν το "ένα και καλό"
. 7. Πρωινή λάμψη. Τα αμπιγε βραδινά ρούχα έχουν ως κύριο χαρακτηριστικό τους την υπερβολή και τον λαμπερό πλούσιο διάκοσμο από παγετες και στρας όμως το πρωί οι παγετα και το στρας δεν είναι και οτι καλύτερο διότι η όλη αυτή λάμψη που εκπέμπουν καθιστά το οποίο ρούχο βαρύ για πρωί. Καλό θα ήταν τα απλά ρούχα με τον συγκεκριμένο διάκοσμο να φοριούνται καλύτερα βράδυ (αν και η σωτηρία λύση θα ήταν να μην φοριούνται καν)

About Unknown

Από το Blogger.