ΜΟΥΣΙΚΗ.ΤΕΧΝΗ

ο ερμηνευτής....ΜΠΑΜΠΗΣ ΒΩΡΟΣ!!!

ΠΟΙΟΣ ΝΕΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ..ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ...ΗΧΗΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ...
Ο Μπάμπης Βώρος είναι 22 ετών, σπουδάζει μουσικολογία στο Τμήμα λαϊκής και παραδοσιακής μουσικής στην Άρτα και ταυτόχρονα κάνει επαγγελματικές εμφανίσεις σε διάφορα νυχτερινά κέντρα. Κατάγεται από την Κεφαλονιά και την Λευκάδα και μένει μόνιμα στην Αθήνα. Ασχολείται με την μουσική από 8 χρονών,παρόλο που δεν κατάγεται από μουσική οικογένεια η αγάπη του για την μουσική ήταν έκδηλη και  το πάθος του, να γίνεται ολοένα και καλύτερος τον οδήγησε σε χρόνιες μουσικές σπουδές. Στον ίδιο αρέσει το τραγούδι,καθώς και η μουσική σύνθεση και δημιουργία. Στις 24 Φεβρουαρίου έκανε την πρώτη του επαγγελματική δουλεία με το τραγούδι «ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΡΙΣΚΟ». 
Είναι ο ερμηνευτής καισυνθέτης του κομματιού, καθώς, στίχους έγραψε ο παιδικός του φίλος Κώστας Κριτζιλάκης. Είναι ένας πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης με πολλές φιλοδοξίες και όρεξη για δουλεία.
Ο νεαρός λαϊκός καλλιτέχνης, που ακολουθούμε καιρό τώρα δείχνει πλέον με απτά αποτελέσματα πόσο πολύ τον γουστάρει ο κόσμος και περισσότερο οι νεολαίοι. Το σουξέ «ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΡΙΣΚΟ»  ακουμπά τα 2 εκατομμύρια σε αποδοχή. Δείχνει πως έχει δυναμική αλλά και υποχρέωση να συνεχίσει το ίδιο πετυχημένα και στο μέλλον.
SANOYTOS.

About Unknown

Από το Blogger.