.ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΜΑΓΙΑ ΚΑΙ ΞΟΡΚΙΑ...Η ΑΠΑΤΗ!!!!!!

Πως πετυχαίνει κάποιο ξόρκι; Χρειάζεται κάποια τεχνική για να πετύχει ένα ξόρκι; Σίγουρα χρειάζεται να γίνει κάποια απαραίτητη διεργασία ώστε να λειτουργήσει το ξόρκι αποτελεσματικά. Πρώτα και κύρια θα πρέπει να θέλουμε πραγματικά να το κάνουμε. Χρειάζεται δηλαδή η απόλυτη επιθυμία, επίσης απαιτείται συγκέντρωση κατά την εκτέλεση, συναίσθημα, γνώση της κατασκευής του, πίστη στη δύναμή του, σιωπή, δεν το κάνουμε και μετά συζητούμε γι αυτό και τέλος η λήθη, το ξεχνάμε και ολοκληρώνουμε την πράξη. Παρακάτω αναλύουμε την κάθε κατάσταση χωριστά.
 1)Το σημαντικότερο όλων των μαγικών συστατικών είναι η επιθυμία . Επιθυμία δυνατή και ξεκάθαρη. Γι’ αυτό το πρώτο βήμα είναι να ξεκαθαρίσετε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε να συμβεί. Επικεντρωθείτε σε αυτό.. Συγκεντρωθείτε σε αυτό που επιθυμείτε με όλο σας το είναι. Η επιθυμία είναι η κινητήριος δύναμη της μαγείας. Χωρίς αυτή δεν θα υπήρχαν η μαγεία και τα ξόρκια . Για παράδειγμα, τα ερωτικά ξόρκια γίνονται συνήθως Παρασκευή : την ημέρα που η Αφροδίτη θεά του έρωτα, μπορούσε να προσφέρει τη βοήθειά της και στη γέμιση, μια και η ενέργεια της σελήνης που μεγάλωνε πρόσθετε τη δική της δύναμη στο ξόρκι.
2) Συγκεντρωθείτε σε ένα πράγμα κάθε φορά. Αποφασίστε τι θέλετε να συμβεί και χαράξτε μία τακτική. Κρατήστε τα βήματα που θα ακολουθήσετε απλά και ξεκάθαρα.
Αποφασίστε λοιπόν τι ακριβώς θέλετε να κάνετε. Ένα μόνο ξόρκι για να «πάει καλά η δουλειά, να γεμίσω χρήματα, να ανοίξω καινούργιο μαγαζί και να βρω πλούσιο γαμπρό», δεν πρόκειται να λειτουργήσει ποτέ. Η επιθυμία είναι τότε τόσο μπερδεμένη που δίνετε λάθος σήματα στις κοσμικές δυνάμεις, αλλά και στον ίδιο σας τον εαυτό. Φροντίστε έτσι, να έχετε δίπλα σας ότι θα χρειαστείτε –για να μην ψάχνετε στη μέση της διαδικασίας τα σπίρτα, για παράδειγμα – και πως δεν θα σας ενοχλήσει κανείς. Αν κάποιο ξόρκι σας είναι δύσκολο να το απομνημονεύσετε, είναι καλύτερο να επιλέξετε κάποιο άλλο, από το να γυρίζετε από σελίδα σε σελίδα διαβάζοντας τα λόγια «παπαγαλία». Έτσι δε θα διασπάτε η συγκέντρωσή σας κάθε τόσο.
3) Αν η επιθυμία σας είναι η κινητήριος δύναμη στα μαγικά, τότε το συναίσθημα είναι το «καύσιμο» της μαγείας. Ο πόνος, ο έρωτας, το πάθος, το μίσος, ο φόβος, είναι όλα δυνατές επιθυμίες και ταυτίζονται με έντονα συναισθήματα. Αυτά ενεργοποιούν την κρυμμένη δύναμη και γυρίζουν τα γρανάζια του σύμπαντος προς όφελός μας. Αν στερείστε συναισθήματος, δεν υπάρχει καν λόγος ν΄ ασχοληθείτε με τη μαγεία. Αν μέσα σας δεν υπάρχει κάτι που σας πονάει γιατί δεν το έχετε, κάτι που να καίει τα σωθικά σας μέχρι να πραγματοποιηθεί, δεν έχετε λόγο να ξεκινήσετε. Δεν θα καταφέρετε τίποτα.
Όταν κάνετε τα ξόρκια σας και «ποτίζετε» τα υλικά με την επιθυμία σας, αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί συναισθηματικά . Αφήστε το συναίσθημα να σας κατακλύσει. Πονέστε με τον έρωτα που σας εγκατέλειψε. Κλάψτε καθώς κρατάτε το σεβνταλέ σκεπτόμενη τη χαμένη σας αγάπη . Φωνάξτε μέσα σας ή και δυνατά . Ζητήστε του να γυρίσει σα να ήταν μπροστά σας. Φανταστείτε τον να γυρνάει κοντά σας. Νιώστε αγαλλίαση και την απέραντη χαρά που θα νιώθατε αν η επιθυμία σας είχε γίνει πραγματικότητα. Αυτά τα συναισθήματα δίνουν απέραντη δύναμη στα ξόρκια σας. Αφήστε να βγουν στην επιφάνεια. Καλωσορίστε τα και χρησιμοποιήστε τη δύναμή τους. Αν τα λόγια που ακολουθούν το ξόρκι σας φαίνονται «ξένα»και δεν σας ξυπνούν συναισθήματα οικεία, μη διστάσετε να τα τροποποιήσετε.
4) Οι παλιές μάγισσες κατείχαν τη γνώση. Γνώριζαν τη δύναμη κάθε πράγματος, κάθε βοτανιού και κάθε μαγικού συστατικού. Γνώριζαν γιατί και πώς θα κάνουν το καθετί. Εμείς προσπαθούμε σιγά-σιγά να μοιραστούμε μαζί σας όση γνώση κατέχουμε. Χρειάζεται όμως προσπάθεια κι από μέρους σας.
Όταν καταπιάνεστε με ένα μαγικό ή ένα βοτάνι, θα πρέπει να γνωρίζετε γιατί το κάνετε. Τι δύναμη έχει αυτό το βοτάνι. Πώς πρέπει να χρησιμοποιηθεί. Πολλά βοτάνια είναι επικίνδυνα ακόμα και να τα αγγίξετε. Γι’ αυτό ακριβώς είναι σημαντικό να γνωρίζετε τι και πώς μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε.
5) Όταν κάνετε ένα ξόρκι θα πρέπει να το σκέφτεστε σαν να έχει ήδη πραγματοποιηθεί θα πρέπει να το πιστεύεται απόλυτα. Νιώστε σα να ξεσηκώνετε τις ουράνιες στρατιές, ώστε να σας συμβούν αυτά που θέλετε. Να ξέρετε πως τα πρώτα σας βήματα, οι πρώτοι σας πειραματισμοί, θα γίνονται με αμφιβολία και μειωμένη πίστη. Είναι προτιμότερο, λοιπόν, να κάνετε ένα «λάθος» ξόρκι με όλη σας την καρδιά, παρά το σωστό με μισή καρδιά .
6)Οι μάγισσες κρατούσαν μυστικά τα ξόρκια και τα δεσίματά τους. Κανείς δεν γνώριζε πότε και γιατί έκαναν το ξόρκι, εκτός από τις άλλες μάγισσες που τις βοηθούσαν. Το ξόρκι δενόταν τις νύχτες , τα βοτάνια μαζεύονταν κρυφά και το μελέτημα γινόταν μακριά από τα ανθρώπινα μάτια. Κανείς δεν γνώριζε για το μαγικό. Φυλασσόταν σαν επτασφράγιστο μυστικό .
7) Είναι το τελευταίο, αλλά σημαντικό βήμα σε ένα ξόρκι. Είναι η τελική φάση, οπότε έχετε κάνει όσα έπρεπε να κάνετε. Τώρα είναι η ώρα να το ξεχάσετε. Να το βγάλετε εντελώς από το μυαλό σας. Να το παραδώσετε στο σύμπαν και στις κοσμικές δυνάμεις, που θα ξεκινήσουν τη διαδικασία για να σας φέρουν αυτό που επιθυμείτε.
Πάψτε να το σκέφτεστε και αφήστε το να λειτουργήσει μόνο του. Εσείς ότι ήταν να κάνετε το κάνατε. Με το να το σκέφτεστε συνέχεια, απλά το καθυστερείτε. Σαν να μην έγινε ποτέ. Πάψτε να ψάχνετε σημάδια γύρω σας για το αν πέτυχε ή όχι. Μην το γυρνάτε στο μυαλό σας τις νύχτες που ξαπλώνετε. Αφήστε το στη λήθη. Αφήστε το να λειτουργήσει, χωρίς να προκαθορίζετε τον τρόπο στο μυαλό σας.
ΣΑΝΟΥΤΟΣ

About Unknown

Από το Blogger.