ΓΑΛΛΙΑ

Η ΝΕΑ ΓΑΛΛΙΑ ..ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...!Ο Μακρόν είναι άνθρωπος των τραπεζών.Νίκη Μακρόν με διαφορά δείχνει νέα δημοσκόπηση..Τι αποκαλύπτει νέα δημοσκόπηση για τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία.
O κεντρώος Εμανουέλ Μακρόν θα επικρατήσει με 64% των ψήφων έναντι 36% της ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία, σύμφωνα με δημοσκόπηση που πραγματοποίησε σήμερα, διαδικτυακά η εταιρεία Elabe.Στρατηγική «ρελάνς» από την επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου, με στόχο να ανακόψει την πορεία του... πρωτάρη Μακρόν και να φανεί υπεράνω κομμάτων - Στις 7 Μαΐου η εκλογή του νέου Προέδρου
Προεδρικές εκλογές Γαλλία 2017 | Ειδήσεις: «Φωτιά» άναψε στο εκλογικό σκηνικό της Γαλλίας η επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου (FN), Μαρίν Λεπέν, θέτοντας τον εαυτό της σε «άδεια» από την ηγεσία του κόμματός της, δύο εικοσιτετράωρα μετά τη διεξαγωγή του πρώτου γύρου των προεδρικών εκλογών στη χώρα και δύο εβδομάδες πριν από τον κρίσιμο δεύτερο γύρο, βάσει του οποίου θα εκλεγεί ο νέος Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας.
Far-right French presidential candidate Marine Le Pen has announced that she is stepping aside as leader of her National Front (FN) party.
The move comes just a day after she reached the second round of the French election, where she will face centrist Emmanuel Macron.
Ms Le Pen told French TV she needed to be above partisan considerations.
Opinion polls suggest Mr Macron is firm favourite for the second round but Ms Le Pen said: "We can win, we will win."
The French term she used signalled that the move to step aside would be temporary.
She told France 2 that France was approaching a "decisive moment".
Source: bbc.com


About Unknown

Από το Blogger.