ΑΓΑΠΗ

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΗΜΕΡΑ...????

ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΗΓΗΘΩ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ..ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΦΙΛΟΣ ..ΚΑΙ .ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑΝΑΙ ,,ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ..!!!
.ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ...ΠΕΡΤΟΦΟΛΙ ..ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ...ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΤΟ ΣΕΞ ...ΜΕΓΕΘΟΣ...ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟΣ....!!!!
ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΡΑΣΤΗΣ.....
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΩ ΠΩΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ..ΥΠΗΡΞΑ ΕΝΑΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ..ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ...ΛΥΠΑΜΑΙ...ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ...ΤΟ 90/100..ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ...ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ....ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ..ΑΠΛΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ...
labrosgiotis1@gmail.comΈνα βράδυ την περασμένη βδομάδα το κορίτσι φίλου κι ο φίλος πήγαν κανονικά στο κρεβάτι τους.  Είχε αρχίσει να δημιουργείται ένα πάθος όταν εκείνη είπε :

"Δεν έχω διάθεση. Θα θελα να με κρατήσεις λίγο στην αγκαλιά σου". "ΕΕΕΕΕΕ ???" είπε εκείνος. "Τι λες τώρα ?".

Και τότε αυτή του είπε τα λόγια που τρομάζουν ότι θ' ακούσουν όλοι οι άντρες του πλανήτη:

"Οι συναισθηματικές μου ανάγκες ως γυναίκα φαίνεται ότι δεν είναι αρκετές για να ικανοποιήσουν τις φυσικές σου ανάγκες ως άντρα" κι όταν γύρισε και την κοίταξε με ερωτηματικά στα  μάτια, συνέχισε  : "Δεν μπορείς να μ' αγαπάς γι' αυτό που είμαι κι όχι γι' αυτό που μπορώ να κάνω για σένα στο κρεβάτι ?"

Αποφάσισε ότι το μόνο που του απέμενε ήταν ο ύπνος.

  Την επόμενη μέρα δεν πήγε στη δουλειά για να χει λίγο χρόνο να μείνει μαζί της. Βγήκανε για βόλτα και καφέ, φάγανε κι ένα υπέροχο μεσημεριανό στο αγαπημένο της Κινέζικο και μετά πήγανε για ψώνια σ' ένα από κείνα τα μεγάλα  πολυκαταστήματα. Τριγύριζε μαζί της ενώ δοκίμαζε διάφορα πολύ ακριβά φορέματα. Δεν μπορούσε ν' αποφασίσει ποιο να πάρει. "Πάρτα όλα" της είπε.

Ήθελε καινούρια παπούτσια και της είπε να πάρει ένα ζευγάρι για κάθε φόρεμα που είχε αγοράσει. Μετά πήγανε στο κοσμηματοπωλείο και πραγματικά  ενθουσιάστηκε μ' ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια. Ενθουσιάστηκε ακόμη περισσότερο όταν της είπε να τα πάρει. Σκέφτηκε προφανώς να τον δοκιμάσει  γιατί του ζήτησε και παπούτσια του τένις, ενώ από τένις δεν έχει ιδέα.

Προφανώς το βλέμμα του της απάντησε γιατί γύρισε και του είπε: "Εντάξει, αγάπη μου, εντάξει".

Είχε φουντώσει από χαρά κι ενθουσιασμό, το πρόσωπό της ήταν γεμάτο χαμόγελο και φλόγα και θαρρείς κόντευε στην σεξουαλική ολοκλήρωση απ' όλο αυτό το  συναίσθημα όταν του είπε

"Νομίζω τελειώσαμε, καρδιά μου. Ας πάμε στο ταμείο..."

Δεν ήταν καθόλου ο εαυτός του όταν της πέταξε:

"Όχι, γλυκιά μου, δεν έχω διάθεση." Το πρόσωπό της άσπρισε και το στόμα της έμεινε ανοιχτό μ' ένα  τεράστιο "ΤΙΙΙΙΙΙ ???"

Και τότε είπε: "Κορίτσι μου, θέλω απλώς να ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ αυτά τα πράγματα για λίγο. Οι οικονομικές μου ανάγκες ως άντρα δεν είναι  δυνατό να καλύψουν τις αγοραστικές σου ανάγκες ως γυναίκα" και τη στιγμή που φαινόταν έτοιμη να τον σκοτώσει, συμπλήρωσε:

 "Γιατί δεν μπορείς να μ'  αγαπάς γι' αυτό που είμαι κι όχι για αυτά που μπορώ να σου αγοράσω?"
ΣΑΝΟΥΤΟΣ

About Unknown

Από το Blogger.